11 december 2015

Alla Dina Favoriter

Favoriter till din favorit, en välinvesterad muta, en julklapp i april, en morsdagpresent på Fars Dag eller bara något gott att inte bjuda på.
Vad du än vill ha, när, hur och till vem – det vet du bäst.
Vi lägger oss inte i, det är det som är hela poängen.
Du vet bäst vad du ska plocka, vi ser till att det finns tillgängligt.

Nu finns årets finaste presentask ute i butikerna. Vi kallar den Alla Dina Favoriter.

 

15 oktober 2015

Nya kompisar hos Karamellkungen

Nu finns det en mängd nya kompisar att köpa i Karamellkungens butiker! Vad sägs om Kungens Mustasch eller Klassiker från BonBon. Visst har du saknat Måsskitar, Kloakslam och Rutten Fisk i godishyllan!

Vi ses!

04 februari 2014

30 år av magiska stunder

I år är det 30 år sedan Karamellkungen startade sin kamp för valfrihet och smakglädje. Allt började i en butik i Stockholm 1984 och idag finns vår färgglada kung på mer än 10 000 butiker runt om i Europa. Sammanlagt har över en miljard godispåsar skapat magiska stunder för miljontals människor.

Vi på Karamellkungen vill fira dessa stunder tillsammans med alla godisälskare och se tillbaka på allt som hänt under dessa år. Håll utkik i våra butiker, på karamellkungen.se, Facebook och Instagram för mängder av skojiga upptåg och tillbakablickar.

21 november 2013

Nya, smakfulla sajter

För att göra det enklare för både våra konsumenter, kunder och investerare att hitta vad de söker har vi gjort ny design på samtliga Candykings sajter. Att de blev finare också ser vi som en bonus.