Feauture image_Halloweenjakten

Halloweenjakten 2017 – intresseanmälan

Vi letar nu efter husvärdar till årets upplaga av HALLOWEENJAKTEN! Att vara husvärd är superroligt och minst lika spännande som att delta i själva jakten. Man vet aldrig när ett litet spöke ringer på dörren!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse senast den 25 september. Vi kommer kontakta de personer som blir husvärdar senast den 30 september. Vi väljer hus baserat på vart de ligger för att säkerställa en bra spridning i Sverige. För att undvika missförstånd och kluriga portkoder kan lägenheter tyvärr inte bli Halloweenhus. Detta innebär tyvärr att alla inte kan vara värdar, men alla är såklart välkomna att delta i Halloweenjakten!

 

Så här kommer det att gå till:
Halloweenjakten går ut på att Karamellkungen gömmer 2 kg godis i ca 300 hushåll runt om i Sverige. Den 28 oktober klockan 16.00 börjar jakten. De som letar efter godiset kommer att följa ledtrådar och mystiska kartor till respektive hus på www.halloweenjakten.se. Den som först hittar fram till rätt hus och säger ”Bus eller Karamellkungen” vinner godispåsen med 2 kg godis.

 

Som husvärd behöver du:
– Hämta ut en kartong med allt godis hos ditt närmaste postombud (godiset kommer att skickas från oss 10 oktober)
– Säkerställa att du är hemma lördagen den 28 oktober mellan klockan 15-21  och öppnar dörren för de som ringer på.
– Ge påsen med 2 kg godis till den som först ringer på och säger ”Bus eller Karamellkungen”.
– Anmäla att ditt hus har hittats via en länk som vi kommunicerar ut innan jakten börjar.
Som tack för hjälpen kommer du som husvärd också få 2 kilo godis!

 

Fields marked with a * are required.